Agenția ta imobiliară din Constanța

A inceput constructia TOMIS TOWER, de referinta pentru Constanta

81000 €
ID : A9A38475
Exclusivitate
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Joi, 21 Ianuarie 2021

All imobiliare Constanta cu mandrie va anunta lansarea constructiei TOMIS TOWER, un bloc ce va fi de referinta pentru orasul nostru.
Situat la intrare in oras, la intersectia bulevardelor Tomis cu Aurel Vliacu, pe coltul dispre Campus, vis-a-vis de Penny Market, va avea regim de inaltime 2D+ P + 15 si va avea spatii comerciale la parter, parcari la cele 2 Demisoluri si Apartamente cu 2 si 3 camere la etaje.
Suprafetele incep cu 51 mp utili pentru 2 camere, pretul pentru acest apartament fiind 81.000 euro pentru stadiul de predare la alb
Data de finalizare este prevazuta pentru 2023, constructia fiind una complexa care va respecta toata legislatia in vigoare (de exemplu, va avea 2 scari de acces, 2 lifturi, usi antifoc la fiecare apartament, instalatie de stins incendiul, etc...)


Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
Lux
Tip apartament
decomandat
Suprafata
51 mp
Etaj
5
Camere apartament
2
Bai
1
Tip imobil
Apartament 2 camere
An constructie
2023
A/C
Internet
Izolat
LUX
Mijloace de transport
Nemobilat
Parcare
Strada asfaltata
Termopane
Vedere la lac
Grup sanitar
Gresie
Acces auto
Apă
Cablu TV
Canalizare
Constructie/bloc NOU
Curent
Facultate
Faianta
Gaze
Vedere la mare
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare : Apartament in vila P+1+M, la mansarda, 2 camere, baie, bucatarie, balcon, + terasa de acces. Apartamentul este renovat in totalitate, dispune de toate imbunatatirile, centrala proprie pe gaze, interfon, vedere superba la mare. Pretul solicitat este de 42.000 euro
Apartament 2 camere, zona Casa de Cultura, cu vedere stradala (spre bulevard), etaj 2/ 10, cu suprafata de 54 mp, decomandat, partial mobilat, cu mobila de bucatarie (la comanda) inclusa in pret, imbunatatit (gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, balcon inchis cu termopan, izolatie termica exterioara), intabulat, cadastru.
Apartamente disponibile spre vanzare- 2 si 3 camere si Penthouse- ul, preturi incepand de la 80.000 euro! Imobilul este dezvoltat de un constructor cu o experienta de 20 de ani in Constanta iar accentul se va pune in primul rand pe calitate: - Zidarie caramida Porotherm - Termosistem vata minerala bazaltica, fatada ventilata sticla securizata de culoare alba, decorativa Dufa - Balcoane/terase cu pardoseli ceramice si balustrada exterioara din sticla securizata - Tamplarie aluminiu Cortizo profil High Isolation+ cu geam triplex - Lift Kleeman Future Trend - 10 persoane - Incalzire in pardoseala PURMO cu grup de pompare, distribuitor si termostat individual pe fiecare camera - Usa de intrare in ap - usa metalica antiefractie - Interfon BITICINO - Centrala in condensatie Vaillant/ Ariston - Pregatire pentru aer conditionat - Parcari subterane si supraterane acoperite (cost suplimentar 10.000 euro+ TVA). - Bariera de acces - Receptie Zona este Spitalul Militar iar Termenul de finalizare este august 2019.
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Dacia apartament 2 camere decomandate, suprafata 50 mp, situat la etajul 3/4, renovat partial, balcon inchis. Pret de tranzactionare 66.000 euro.