Agenția ta imobiliară din Constanța

Apartament 2 camere de vanzare in zona Summerland din Mamaia

72500 €
ID : A9A26201
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Duminica, 16 Mai 2021
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Exclusivitate in Mamaia Summerland Apartament 2 camere situat intr-unul din cele mai recente blocuri, etaj 5/ 9, cu vedere superba la lac, mobilat- utilat complet, de la A la Z, 57,27 mp construiti, 47 mp cu tot cu balcon, 39 mp utili, pret vanzare 75.000 euro, cu mobilier si tva incluse. Sau 77.000 euro cu 1 loc de parcare in proprietate. acesta este in blocul 19. Similar cu acesta, dar cu vedere la mare, avem unul situat in blocul 12, etaj 2, pret 72.500 euro

Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
Lux
Suprafata
57 mp
Etaj
2
Bai
1
Balcoane
1
An constructie
2014
Mobilat
Aproape de mare
Parc
Parcare
Izolat
Internet
Cablu TV
Liber
A/C
Termopane
Parchet
Faianta
Gresie
Gaze
LUX
Utilat
Aproape de plaja
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Exclusivitate in Faleza Nord Constanta, Apartament 2 camere tip Duplex situat la etajul 4- Mansarda blocului (Blocul avea 3 etaje si a fost Mansardat), mobilat- utilat asa cum se vede in poze, actele Nefinalizate încă (se preda Antecontractul, valabila doar pentru cumparatorii cu cash, la cei cu credit banca cere actele finale). Primul nivel este reprezentat din living și Bucătărie (OPEN space). Al doilea nivel cuprinde dormitor și baie.
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Faleza Nord apartament 2 camere decomandat, mobilat, utilat de actualitate, repartitoare, suprafata 57 mp. Pret stabilit 63.000 euro.
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Zona centrala, apartament incadrat, confort 1, Etaj 2/ 10 cu vedere la bulevard. Apartamentul oferit spre vanzare se afla la doua statii de la Gara, zona Republica, la 5 minute pe jos de Hipermarket-ul Kaufland, Tomis Mall si Piata Grivitei, Politie, Scoala. Cobori si esti in centru ! ! ! Apartamentul are 2 camere, este semidecomandat, cu 2 balcoane inchise in suprafata totala de 11,54 mp cu vedere stradala, bucatarie cu camara, debara, parchet stejar masiv, acces la mijloacele de transport in comun, piata, plaja. Detine Cadastru si intabulare si este liber de sarcini, dar necesita oarecari investitii! Se accepta si credit bancar. Pretul este de 44.900 de Euro (770 E/ mp!!), negociabil la fata locului in functie de modalitatea de plata !
All Imobiliare Constanta ofera spre vanzare in Navodari zona centrala apartament 2 camere decomandate confort 0, suprafata 65 mp, etaj 4/8, mobilat si utilat, imbunatatit, liber. Pret de tranzactionare 45.000 euro. Accepta credit