Agenția ta imobiliară din Constanța

Spatiu de inchiriat in zona Central din Constanta

3800 €
ID : A9S27493
Exclusivitate
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Miercuri, 29 Noiembrie 2023
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere in exclusivitate in zona centrala spatiu open space de 750 mp gandit ca salon de nunti, etaj 1 cu 2 scări largi de acces pe capete la care se Adaugă 2 lifturi, super preț închiriere- 5 euro/ mp

Caracteristici
Utilități
General
Etaj
1
Bai
2
Numar camere
1
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All Imobiliare Constanta ofera spre inchiriere spatiu comercial situat in zona Peninsula, suprafata disponibila 430 mp, pretabil birouri. Pretul de inchiriere se stabileste in functie de suprafata solicitata.
All Imobiliare Constanta ofera spre inchiriere in zona Bd. Mamaia- Spitalul Militar cladire de birouri, etajele 2 si 3, suprafata 108 mp/ etaj, open space, imbunatatit, incalzire centrala GAZE, contorizare separata. Se inchiriaza pe termen lung, la pretul de 700 euro/ luna/ etaj, TVA inclus.
All Imobiliare Constan ta ofera spre inchiriere: Spatiu comercial 80 mp, renovat complet, imbunatatiri de actualitate, vedere stradata, etaj de vila, aer conditionat, centrala pe gaze. Pretul este de 350 euro si se cere o anticipatie de 2 luni.
All Imobiliare Constanta ofera spre inchiriere in Poaiana spatiu industrial pretabil activitati de depozitare in regim uscat si refrigerat, suprafata utila cladire 500 mp, suprafata teren aferent 2000 mp. Spatiul este ompartimentat in 4 sectii, dispune de 2 camere frig refrigerare, de 40 mp, respectiv 110 mp. Se poate inchiria integral sau separat, pe compartimente, in regim microstorage.