Agenția ta imobiliară din Constanța

Despre noi

Site-ul allimobiliare.ro si Agentia All imobiliare Constanta sunt branduri ale Publichriss SRL Constanta.

Site-ul allimobiliare.ro este gandit pentru a ajuta agentia in relatia cu clientii din judetul Constanta iar pentru restul tarii este pus la dispozitie gratuit pietei imobiliare.

All imobiliare isi are originea in anul 2005. In sase luni de la infiintare, imobilele tranzactionate cumulau suma de sase milioane euro, secretul constand in transparenta si trudinta angajatilor, dar in egala masura si datorita clientilor si a ofertelor exclusive si tentante pe care ni le-au avansat.

 

Asadar, All imobiliare este o agentie relative tanara, care a reusit sa patrunda in crema agentiilor imobiliare din Constanta.

Am tranzactionat unele dintre cele mai frumoase proprietati din Constanta si imprejurimi, majoritatea dintre ele aflate in prima pozitie la mare, cu panorama deosebita asupra bunului cel mai de pret al Constantei- Marea.

Apartamente sau garsoniere la preturi " sociale ", apartamente si vile de lux, cu vedere la mare, unele chiar in prima pozitie la mare (cate agentii se pot lauda cu exclusivitati in prima pozitie la mare?), terenuri intravilane, extravilane, arabile sau de investitie, case si vile valoroase, orice va doriti in judetul Constanta, ALL IMOBILIARE este agentia imobiliara care va depune tot efortul pentru ca dvs. sa fiti fericit !

Comisioanele practicate de All imobiliare sunt:

- Vanzari- 2 % atat de la vanzator cat si de la cumparator, pentru imobilele aflate pe raza orasului Constanta si cate 3 % pentru vanzarea- cumpararea proprietatile aflate in exteriorul orasului.

- Inchirieri- 50% din chiria unei luni, atat de la proprietar cat si de la chirias.