Agenția ta imobiliară din Constanța

Vile in prima pozitie la mare

Va oferim spre achizitie Vile intr-un Ansablu Rezidential de top, situat in prima pozitie la mare
Intr-unul dintre cele mai sugestive locuri din Constanta, situate pe ţărmul mării Negre, descoperiti un complex rezidenţial compus din 89 de vile luxuriante si plaja amenajata la dispozitie. Pozitionarea magnifica si
perspectiva panoramică a fiecărei vile ce va ofera una dintre cele mai uimitoare priveliști, transforma Complexul intr-un proiect ajestuos, unic si irepetabil.
Am conceput complexul Santa Maria Bay pentru toti aceia care inteleg ca investind inteligent intr-un asemenea proiect investesc in generatiile iitoare.
Complexul cuprinde trei tipuri de vile, A, B si C, acestea diferentiindu-se intre ele ca suprafata, priveliste, orientare si apropiere de coasta, fiecare adaptata nevoilor dvs specifice. Toate materialele folosite pentru constructie, in special cele folosite pentru finisajele interioare sunt exclusiv italiene, acesta fiind unul dintre motivele care le amplifica valoarea.
Am construit aceste vile cu un scop: să reziste in timp și și să asigure generatiilor cele mai înalte standarde de confort și lux.
Vilele de tip A - etajele superioare sunt accesibile atât prin intermediul scării interioare cât și al ascensorului privat.
Parterul dispune de un hol cu un salon spatios, o zonă unde puteți servi masa împreună cu familia,o bucătărie luminoasa, un spatiu de relaxare, veranda, baie pentru oaspeți si spălătorie. Etajul este compus din trei dormitoare – fiecare
dispunând de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane. Mansarda similara unui apartament separat, compus din dormitor, baie, bucătărie, o zonă de servit masa precum și o zona ampla de relaxare.
Vilele de tip B si C- Parterul dispune de un hol cu un salon spatios, o zonă unde puteți servi masa împreună cu familia, o bucătărie luminoasa, veranda inchisa, baie pentru oaspeți si spălătorie. Etajul este compus din doua dormitoare
– fiecare dispunând de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane precum si o terasa generoasa. Mansarda similara unui apartament separat, compus din dormitor, baie, bucătărie, o zonă de servit masa precum și o zona ampla de relaxare.
Toate vilele beneficiază de terase exterioare şi balcoane cu vedere către spaţiile verzi relaxante şi Marea Neagră.
Terasele sunt ideale pentru reuniuni în aer liber cu familia, prilej totodată pentru a vă bucura de frumuseţea naturii din vecinătatea complexului.
Vilele dispun de grădini private spaţioase, frumos amenajate, cu sistem de irigaţie integrat şi cu zone amenajate pentru parcare. Fiecare vilă este complet separată şi independentă de celelalte din punct de vedere structural, împrejmuite de un gard atent decorat care îţi oferă intimitate şi siguranţă.
Mentionam ca in toate categoriile de vile exista deja executata toata infrastructura instalatiilor electrice, sanitare, termice, TV/ satelit, antiefractie, date, aer conditionat si interfonie, lucrari ce includ conductele, tuburi flexibile, cablajele de la sursa pana la consumator.
Toate conexiunile pentru furnizarea utilitatilor sunt deja efectuate. In varianta finalizata a vilei, stadiu actual al casei vine completat cu toate elementele lipsa, ramanand in grija dumneavoastra doar achizitionarea mobilierului.