Agenția ta imobiliară din Constanța

Apartament 2 camere de inchiriat in zona Faleza Nord din Constanta

350 €
ID : A9A27331
Exclusivitate
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Joi, 21 Ianuarie 2021
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere in exclusivitate in Faleza Nord Constanta Apartament 2 camere decomandat mobilat- utilat complet, de la A la Z, etaj 1, balcon inchis, chirie solicitata 350 euro pana la vara si 450 euro/ luna pentru iulie si august pentru termen lung

Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
0
Suprafata
55 mp
Etaj
1
Bai
1
Balcoane
1
An constructie
1982
Mobilat
Aproape de plaja
Aproape de mare
Balcon inchis
Izolat
Termoficare
Internet
Cablu TV
Liber
Termopane
Parchet
Faianta
Gresie
Renovat
Utilat
Mijloace de transport
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All Imobiliare Constanta ofera spre inhiriere: Apartament 2 camere decomandate confort 0, 55 mp, mobilat utilat de actualitate, renovat recent. Pretul este de 350 euro si se cere o anticipatie de 2 luni.
All Imobiliare Constanta ofera spre inchiriere in zona Casa de Cultura apartament 2 camere decomandate, etaj superior, mobilat si utilat. Se inchiriaza pe termen lung la pretul de 300 euro/luna. Se solicita 1 luna avans + 1 luna garantie.
All imobiliare Constanta ofera spre inchiriere in zona Anda, apartament 2 camere decomandate, mobilat utilat TOTUL NOU, centrala pe gaze, termen lung. Chirie solicitata 250 euro, anticipat o luna de chirie si o luna garantie.
All Imobiliare Constanta,va ofera spre inchiriere in zona Capitol un apartament cu 2 camere decomandate,cu vedere la bulevard si mare,confort 0,etaj 6,mobilat,utilat de actualitate ,loc de parcare. Pretul de inchiriere este de 250 euro