Agenția ta imobiliară din Constanța

Apartament 2 camere de vanzare in zona Spectrum Residence/ Mamaia din Constanta

109000 €
ID : A9A17257
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Sambata, 19 Septembrie 2020

All imobiliare Constanta ofera in Ansamblul Rezidential Spectrum Residence Apartament 2 camere mobilat/ utilat complet de LUX, totul NOU, cu terasa frontala si cu panorama superba la mare, Mamaia si Lac Tabacarie.
Apartamentul a fost gandit si folosit ca resedinta de vara, nu a fost inchiriat niciodata!
Pretul include mobila si poate fi achitat si la schimb cu un spatiu comercial in Constanta sau Bucuresti sau cu un apartament in Bucuresti.
Pentru a achizitiona Apartamentul mobilat- utilat, pretul este de 109.000 euro, FARA CREDIT (are modificari interioare - s-au desfiintat 2 pereti de rigips- si are medalia cu "Inalta Curte" din dosarul Mazare)


Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
Lux
Suprafata
99 mp
Etaj
5
Bai
1
Balcoane
1
An constructie
2009
Mobilat
Aproape de mare
Parcare
Garaj
Izolat
Internet
Cablu TV
Liber
A/C
Termopane
Parchet
Faianta
Gresie
LUX
Utilat
Aproape de plaja
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All Imobiliare Constanta va ofera un apartament cu doua camere semidecomandat situat la un etaj 3/ 4, imbunatatiri, gresie, faianta, termopane, renovat. Pretul de vanzare este de 42.500 Euro
All imobiliare Constanta ofera spre vanzare: Apartament, 2 camere, decomandat, izolat la exterior, usi din lemn, instalatia de apa/ caldura schimbata integral(iclusiv la subsol), este dotat cu aparatura electrocasnica si mobilier, loc de parcare. Pret: 49.000 euro, negociabil.
All Imobiliare Constanta va ofera spre vanzare apartamente cu doua si trei camere LUX,in bloc NOU,imbunatatiri de actualitate, centrala proprie pe gaze: 2 camere 49 metri patrati-42.000 euro 2 camere 60 metri patrati-50.000 euro 3 camere 60 metri patrati-61.000 euro. Apartamentele se vand la cheie.
All Imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Cet- Complex apartament 2 camere confort 1, suprafata 47 mp, situat la etajul 1/4, balcon, imbunatatiri relative, curat, toate actele in regula. Pret de tranzactionare 36.000 euro fix