Agenția ta imobiliară din Constanța

Apartament 5+ camere de inchiriat in zona Rex- Caelia din Mamaia

7000 €
ID : A9A27289
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Miercuri, 07 Decembrie 2022
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere in Exclusivitate in Caelia Residence Mamaia- cel mai exclusivist ansamblu rezidential de pe litoralul romanesc Penthouse- ul, poate cel mai frumos apartament existent pe litoralul romanesc. Accesul in Penthouse se face direct din lift (restrictionat), iar acesta dispune de 5 dormitoare, fiecare cu baie proprie, dintre care unul matrimonial, dressing, Living imens, bucatarie mare, sauna, terasa cu jacuzzi spre plaja. In pretul chiriei intra si 2 locuri de parcare, cheltuielile lunare legate de administrare cat si toate facilitatile oferite de Ansamblul rezidential Caelia. Acest apartament exclusivist se inchiriaza numai pe termen lung, Nu se inchiriaza doar pentru sezonul estival!

Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
Lux
Suprafata
500 mp
Etaj
7
Bai
6
Balcoane
2
An constructie
2015
Mobilat
Aproape de plaja
Aproape de mare
Parcare
Izolat
Internet
Cablu TV
Liber
A/C
Termopane
Parchet
Faianta
Gresie
Gaze
Renovat
Mijloace de transport
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All Imobiliare Constanta ofera spre inchiriere: Apartament 2 camere, modern utilat si mobilat, situat in centrul municipiului Constanta, Bd. Mamaia - Zona Trandafirul/ Spitalul Militar. Apartamentul se afla la 5 minute de plaja “3 Papuci”, 10 minute de plaja Modern si statiunea Mamaia. Apartamentul este recent renovat si zugravit, dispune de cablu tv, internet wireless, masina de spalat, fier de calcat, aer conditionat , centrala proprie pe gaze. Pozitionarea sa in centrul orasului asigura accesul rapid catre toate punctele de atractie din oras (plaja, restaurante, muzee, mall- uri) . Pretul este de 350 euro si se cere o anticipatie de 2 luni
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere in regim hotelier Apartament 2 camere situat in zona hotelului Bulevard,respectiv Hotel Turist, la 5 min de plaja si Mc Donald`s. Apartament modern imbunatatit cu utilitatile: TV, Wi- Fi, frigider, aragaz, Aer Conditionat. obiective turistice: Delfinariu, City Mall, Sat de Vacanta, Statiunea Mamaia. Tariful variaza in functie de perioada si nr persoanelor. Va asteptam cu drag intr- un ambient placut !
All Imobiliare Constanta ofera spre inchiriere; Apartament 2 camere decomandate confort 0, mobilat utilat de lux, 56 mp, renovat recent, imbunatatiri de actualitate, etajul 1/4. Pretul este de 350 euro si se cere o anticipatie de 2 luni.
All Imobiliare Constanta ofera spre inchiriere: Apartament 2 camere semidecomandat confot 1, mobilat utilat modern, imbunatatiri de actualitate, renovat in totalitate. Pretul este de 220 euro/anticipat 2 luni