Agenția ta imobiliară din Constanța

Apartament 5+ camere de inchiriat in zona Rex- Caelia din Mamaia

7000 €
ID : A9A27289
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Vineri, 24 Septembrie 2021
All imobiliare Constanta ofera la Inchiriere in Exclusivitate in Caelia Residence Mamaia- cel mai exclusivist ansamblu rezidential de pe litoralul romanesc Penthouse- ul, poate cel mai frumos apartament existent pe litoralul romanesc. Accesul in Penthouse se face direct din lift (restrictionat), iar acesta dispune de 5 dormitoare, fiecare cu baie proprie, dintre care unul matrimonial, dressing, Living imens, bucatarie mare, sauna, terasa cu jacuzzi spre plaja. In pretul chiriei intra si 2 locuri de parcare, cheltuielile lunare legate de administrare cat si toate facilitatile oferite de Ansamblul rezidential Caelia. Acest apartament exclusivist se inchiriaza numai pe termen lung, Nu se inchiriaza doar pentru sezonul estival!

Caracteristici
Utilități
Generale
Confort
Lux
Suprafata
500 mp
Etaj
7
Bai
6
Balcoane
2
An constructie
2015
Mobilat
Aproape de plaja
Aproape de mare
Parcare
Izolat
Internet
Cablu TV
Liber
A/C
Termopane
Parchet
Faianta
Gresie
Gaze
Renovat
Mijloace de transport
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All Imobiliare Constanta ofera spre inchiriere: Apartament 2 camere decomandate confort 0, mobilat utilat de actualitate, imbunatatiri de actualitate. Pretul este de 350 euro si se cere o anticipatie de 2 luni
All Imobiliare Constanta ofera spre inhiriere: Apartament 2 camere decomandate confort 0, 55 mp, mobilat utilat de actualitate, renovat recent. Pretul este de 350 euro si se cere o anticipatie de 2 luni.
ALL imobiliare Constanta ofera spre inchiriere: Zona Capitol, apartament 2 decomandate, mobilat si utilat recent, imbunatatiri, aer conditionat. Pret 350 euro/ luna
All imobiliare Constanta ofera spre inchiriere in zona Butoaie apartament 2 camere decomandate, LUX, mobilat utilat de actualitate, TOTUL NOU, parcare, paza asigurata, imobil construit in anul 2010, dotat cu centrala proprie pe gaze, acces la sala de forta si piscina. Chirie solicitata 250 euro/luna.