Agenția ta imobiliară din Constanța

Spatiu comercial in constructie in cladirea TOMIS TOWER

91000 €
ID : A9S18039
Exclusivitate
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Luni, 30 Noiembrie 2020

All imobiliare Constanta cu mandrie va anunta lansarea constructiei TOMIS TOWER, un bloc ce va fi de referinta pentru orasul nostru.
Situat la intrare in oras, la intersectia bulevardelor Tomis cu Aurel Vliacu, pe coltul dispre Campus, vis-a-vis de Penny Market, va avea regim de inaltime 2D+ P + 15 si va avea spatii comerciale la parter, parcari la cele 2 Demisoluri si Apartamente cu 2 si 3 camere la etaje.
Suprafetele pentru spatii comerciale au 70 mp utili, pretul pentru plata INTEGRALA la antecontract fiind 91.000 euro iar pentru plata esalonata este de 130.000 euro. Stadiul de predare este la alb, iar numarul spatiilor disponibile este de 2 bucati, restul fiind acontate.
Data de finalizare este prevazuta pentru 2023, constructia fiind una complexa care va respecta toata legislatia in vigoare (de exemplu, va avea 2 scari de acces, 2 lifturi, usi antifoc la fiecare apartament, instalatie de stins incendiul, etc...)


Caracteristici
Utilități
General
Etaj
0
Bai
1
Tip imobil
TOWER
Suprafata utila
70 mp
Tip spatiu
Comercial/ Birouri
Numar camere
1
380V
Hidroizolat
Internet
Intrare separata
Izolat
Liber
Mijloace de transport
Nemobilat
Parcare
Scurgere separata
Strada asfaltata
Grup sanitar
Gresie
A/C
Acces auto
Acces tir
Apă
Cablu TV
Canalizare
Constructie/bloc NOU
Curent
Faianta
Gaze
Termopane
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera spre vanzare in zona Marvimex spatiu comercial, suprafata 165 mp, ideal hala de depozitare+birouri, liber, toate utilitatile, 2 grupuri sanitare, bucatarie, parchet, gresie, faianta. Pret solicitat 65.000 euro.
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in regim de Exclusivitate Spatiu Comercial 162 mp, din constructie, modern amenajat, open space+ birou, cu vizibilitate si parcare, centrala pe gaze, cu Chirias promitent 1.700 E+ tva (contract pe 3 ani), pret vanzare 185.000 E+ tva
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in regim de Exclusivitate Spatiu Comercial din constructie,open space, gaze la usa, 85 mp, 730 E/ mp
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in regim de Exclusivitate Teren intravilan situat in Medgidia/ jud. Constanta, suprafata 240 mp situat pe colt, cu constructie solida 112 mp+ 59 mp, superpret- 20.000 euro