Agenția ta imobiliară din Constanța

Spatiu de vanzare in zona ICIL din Constanta

250000 €
ID : A9S26983
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Trimite mesaj

termenii și condițiile

Detalii anunț
Data ultimei actualizări: Luni, 30 Noiembrie 2020
All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Exclusivitate in zona ICIL- Kaufland, birouri in suprafata de 255 mp utili, situate la Parterul unei cladiri constrite recent, organizate in 7 birouri mari, sala de conferinte, bucatarie, 3 grupuri sanitare, sala de asteptare, hol, ventilo- convectoare si chiller de 10.000 euro, camere blindata, seif, curte proprie, tot confortul necesar.

Caracteristici
Utilități
General
Etaj
Parter
Bai
3
Numar camere
8
Mobilat
Internet
Izolat
Grup sanitar
Scoala
Spital
Parc
Mijloace de transport
Acces auto
Cablu TV
A/C
Utilat
LUX
Gaze
Gresie
Faianta
Parchet
Termopane
Strada asfaltata
Agent:
Marius COMAN
Telefon:
Email:
mariuscmc@gmail.com
Adresa:
Bd. Ferdinand nr. 28, parter, Constanta

Localizare

Oferte speciale

All imobiliare Constanta ofera la vanzare in Poiana Brasov Teren intravilan in suprafata de 1.867 mp+ Casa Parter 90 mp, 4 camere si pivnita la demisol. Proprietatea imobiliara se afla in statiunea Poiana Brasov, zona centrala, in apropierea drumului asfaltat- str. Poiana Ruia, delimitat prin imprejmuire din sarma ghimpata pe tarusi din lemn. Terenul este in panta usoara, cu orientare spre nord-vest, perpendicular pe strada si panorama inspre Hotelul si Restaurantul RUIA. Utilitati pe teren: apa, curent, gaz, canalizare. Pretul este de 250 Euro/ mp
Afacere de vanzare, la cheie, ultracentral in orasul Constanta: cladire pe 4 nivele (1460 mp construiti in 2002) in proprietate : club, cafenea, restaurant, pub cu toate dotarile si modernizari de ultima ora. Alternativa: inchiriere 12 EUR/mp.
All imobiliare Constanta ofera la vanzare Ultracentral in Constanta, Apartament 2 camere situat la etajul 1 al unei superbe vile interbelice, arhitectura deosebita, 48 mp utili, 51 mp cu tot cu balcoanele, inaltime mare, dotari unice, gaze pe scara, pret vanzare 46.000 euro, pretabil atat ca locuinta, cat mai ales ca Birou (excelent pt avocatura!)
All imobiliare Constanta ofera la vanzare Spatiu comercial din constructie- fost coafor, 50 mp, deschidere 5 m, centrala termica pe gaze, toate utilitatile, situat pe strada perpendiculara pe bd. Mamaia, dar aproape de bulevard, cu vizibilitate din bd Mamaia, grup sanitar, cabina de dus, izolat exterior, 43.000 E neutilat (tot mobilierul din imagini a fost evacuat)